Perruques

Vols un canvi de look? Has d’anar a un casament, festa o qualsevol altre event i vols una imatge diferent però que sigui temporal? Les perruques et permeten canviar d’imatge sense haver-te de passar-te hores a la perruqueria amb tractaments que danyen els teus cabells. Podràs canviar el color del cabell, pentinat i estil i tornar al teu estil habitual fàcilment.

A Espai Teu som especialistes en perruques. Tenim una gran varietat de models, de cabell natural o sintètic, de tots els estils i colors de cabell. Totes les nostres perruques son de la marca Jon Renau, la més reconeguda tant per qualitat com per varietat.

Totes les perruques porten un tul frontal, de manera que donen una aparença de naturalitat. Canvia d’estil sense que ningu s’adoni que portes una perruca!

A Espai Teu t’ajudem a escollir la perruca que més t’afavoreixi, te la coloquem, personalitzem i t’ajudem a mantenir-la sempre perfecta. Demana hora!.

I si has passat per algun tractament oncològic o has patit una pèrdua de cabell per altres causes, et podem oferir un tracte especial amb total discreció.

Per demanar hora, omple aquest formulari, truca’ns o envia’ns un correu.