Perruques Oncològiques

Degut als tractaments oncològics moltes vegades és inevitable la pèrdua de cabell. A Espai Teu estem acostumades a tractar amb persones que pateixen aquests problemes. Et podem ajudar i acompanyar-te a alleujar aquest efecte secundari. Estem al teu servei perquè, mentre durin, et sentis el millor possible.

Estem per ajudar-te a passar aquest mal moment.

Amb la caiguda de cabells, el cuir cabellut queda exposat per complet a l'ambient generant picor, sequedat i altres molèsties. Per evitar agreujar aquestes molèsties a Espai Teu disposem d'un ampli assortiment de perruques de cabell natural o sintètic que et permetran mantenir la teva imatge amb total comoditat i discreció. Explica-li a qui vulguis, ningú notarà que la portes.

Sabem pel que estàs passant. Per això et entendrem i t'atendrem amb el màxim afecte i discreció. Buscarem la millor solució per a tu. Posarem a la teva disposició servei productes especialitzats de la màxima qualitat per suavitzar els efectes del teu tractament, en el teu cabell i en la teva pell.

Cuidarem de la teva imatge. Cuidarem de tu

Les perruques oncològiques són una solució molt útil per a persones que pateixen caigudes temporals de cabell a causa de tractaments mèdics com pot ser la quimioteràpia.

Per demanar hora, omple aquest formulari, truca’ns o envia’ns un correu.