Perruques Oncològiques

Degut als tractaments oncològics moltes vegades és inevitable la pèrdua de cabell. A Espai Teu estem acostumades a tractar amb persones que pateixen aquests problemes. Et podem ajudar i acompanyar-te a alleujar aquest efecte secundari. Estem al teu servei perquè, mentre durin, et sentis el millor possible.

Estem per ajudar-te a passar aquest mal moment.

Amb la caiguda de cabells, el cuir cabellut queda exposat per complet a l'ambient generant picor, sequedat i altres molèsties. Per evitar agreujar aquestes molèsties a Espai Teu disposem d'un ampli assortiment de perruques de cabell natural o sintètic que et permetran mantenir la teva imatge amb total comoditat i discreció. Explica-li a qui vulguis, ningú notarà que la portes.

Sabem pel que estàs passant. Per això et entendrem i t'atendrem amb el màxim afecte i discreció. Buscarem la millor solució per a tu. Posarem a la teva disposició servei productes especialitzats de la màxima qualitat per suavitzar els efectes del teu tractament, en el teu cabell i en la teva pell.

Cuidarem de la teva imatge. Cuidarem de tu

Les perruques oncològiques són una solució molt útil per a persones que pateixen caigudes temporals de cabell a causa de tractaments mèdics com pot ser la quimioteràpia.
  • Assessorament personalitzat. T'ajudem a escollir la millor perruca per a tu.
  • Fetes amb materials lleugers i transpirables que no provoquen reaccions en el cuir cabellut.
  • Ajustem la perruca a les teves faccions, donant-li una caiguda natural a el cabell.
  • Diferents estils, llargs i colors per adaptar-nos a tots els gustos.
  • Fácils de collocar i indetectables. Ningú notarà que la portes.
  • Treballem amb persones de totes les edats

Assessorament post col·locació gartuito en què, si et ve de gust, t’ensenyarem a rentar i cuidar la teva peça perquè puguis ser completament independent. Si ho prefereixes, pots venir a realitzar el servei de rentat i pentinat al nostre centre.

A Espai teu, portem més de 25 anys dedicats a les perruques i pròtesis capil·lars. Estem a Mataró, contacta’ns per demanar hora

Contacta'ns per més informació

Close Menu