Toppers (postissos)

Vols tenir més volum de cabell? Els toppers, també anomenats postissos, cobreixen únicament una part del cap. De manera que et poden donar més volum o cobrir zones amb manca de cabell. Queden perfectament fixats al teu cabell amb uns petits clips i tenim una amplia varietat de colors per adaptar-se al color del teu cabell. de manera que donen una aparença de naturalitat. Ningú se n’adonarà que el portes!

A Espai Teu som especialistes també en toppers. Tenim una gran varietat de models, de cabell natural o sintètic, de tots els estils i colors de cabell. Tots els nostres toppers son de la marca Jon Renau, la més reconeguda tant per qualitat com per varietat.

Els toppers poden ser també fets a mida. Podem adaptar-lo al que necessitis. Et prendrem mides i l’encarregarem a Jon Renau especialment per a tu, adaptant-nos al teu color de cabell, llargada del cabell i estil que t’agradi.

T’ajudem a escollir el topper que més t’afavoreixi, te’l col·loquem, personalitzem i t’ajudem a mantenir-lo sempre perfecta. Demana hora!.

I si has passat per algun tractament oncològic o has patit una pèrdua de cabell per altres causes, et podem oferir un tracte especial amb total discreció.

 

Per demanar hora, omple aquest formulari, truca’ns o envia’ns un correu.