Extensions

Necessites un canvi de look temporal? Amb les extensions de cabell, pots canviar d’imatge sense haver de passar hores a la perruqueria amb tractaments que danyin els teus cabells. Les extensions permeten donar més volum al teu cabell, allargar-te la cabellera, ajudar al recollit o fer una cua espectacular.

Tenim una gran varietat d’extensions per al teu cabell de la marca Easihair Pro, la més reconeguda tant per qualitat com per varietat.

Totes les extensions que col·loquem són de cabell natural, amb una aplia gamma de color per adaptar-se a la teva cabellera. Són adhesives, s’enganxen al cabell de forma invisible. Ningú s’adonarà que portes una extensió. Depenent de la rapidesa amb què et creixi el cabell, el manteniment es pot realitzar cada 2 mesos, són reutilitzables, de manera que et poden durar fins a 1 any.

Som especialistes en estètica capil·lar. A Espai Teu t’ajudem a triar les extensions de cabell que més t’afavoreixen, te les col·loquem, et deixem el pentinat perfecte i te la mantenim perfecta. Demana hora!

Som especialistes estètica capilar. Tenim una gran varietat d’extensions per al teu cabell de la marca Jon Renau, la més reconeguda tant per qualitat com per varietat.

Les extensions son totes de cabell natural, de manera que es poden tenyir per adaptar-se al teu color de cabell. Ningú s’adonarà que portes una extensió.

A Espai Teu t’ajudem a escollir les extensions que més t’afavoreixin, te la coloquem i et deixem el pentinat perfecte. Demana hora!.

 

Per demanar hora, omple aquest formulari, truca’ns o envia’ns un correu.